Mananca un mar inainte de masa

1526602_239257052901980_1921184264_n

 

De ce trebuie sa mananci un mar inainte de masa

Merele detoxifiaza – Merele sunt bogate in fibre solubile si insolubile. Fibrele insolubile, cum ar fi celuloza, stimuleaza si accelereaza tranzitul intestinal. Fibrele solubile, cum ar fi pectina, formeaza un gel in contact cu apa, gel care capteaza grasimile si zaharurile si le incetineste absorbtia. Un mar inainte de masa curata sistemul digestiv si te ajuta sa lupti cu colesterolul.

Merele hidrateaza – Merele contin 85% apa, de aceea, dupa ce mananci un mar organismul va fi mai hidratat.

Merele taie pofta de mancare – Pentru ca sunt bogate in apa si in fibre, merele umplu bine stomacul. Un mar inainte de masa iti taie pofta de mancare, te face sa mananci mai putin in timpul mesei si sa renunti la a rontai ceva intre mese.

De ce fructe la birou

fructe

In zilele noastre, organismul uman are nevoie de mai multe vitamine si minerale decât oricând înainte. Acest lucru se datoreaza faptului ca se lucreaza intr-un ritm mai intens, mai multe ore, suntem mai expusi la noxe si la poluare si suntem sub mai mult stres decât am fost obisnuiti. Consumul de fructe în fiecare zi este o modalitate simpla de a reduce stresul vietii de zi cu zi si o modalitate perfecta de a promova un mediu de munca sanatos si armonios.