In presa

sliced fruits

2 decembrie 2015

Fresh Agenda: Snack Box: o afacere sanatoasa

Mihaela Ancau, o tânara absolventa de economie, a devenit antreprenoare în Cluj, dezvoltând o afacere de mare succes în rândul corporatistilor. Serviciile de catering orientate catre fructe sunt o alternativa sanatoasa pentru o zi plina la job, oferind energia ideala. Curajul, ingeniozitatea si seriozitatea au propulsat-o spre acest business, dar si faptul ca dezvoltarea personala si motivatia pot reprezenta un impuls pentru a continua ceea ce ti-ai propus sa faci.

26 aprilie 2015
Ziarul Adevarul: Reteta afacerii de 10.000 de euro – cum a reusit o tânara din Cluj sa faca bani, livrând cosuri cu fructe corporatistilor

Snack Box este numele unui serviciu inedit din Cluj care îti aduce acasa sau la birou un cos cu fructe. Omul din spatele serviciului este Mihaela Ancau, o tânara de 25 de ani, cu multe ambitii si sperante. De aproape doi ani a pornit afacerea si deja are un mic profit lunar. Majoritatea clientilor sunt firme de IT din Cluj, dar si firme mici si oameni de rând.

31 august 2014

Ziarul Financiar: O tanara de 25 de ani din Cluj pariaza pe cosurile cu fructe pentru corporatisti!

Mihaela Ancau are 25 de ani, nu a lucrat niciodata pentru o companie si de mai bine de un an are propriul business, o firma care livreaza cosuri cu fructe corporatistilor, iar acum vinde peste o tona de mere, prune, nectarine sau struguri în fiecare luna.

 

08 august 2014

Ziar de Cluj: Cosul cu fructe la birou, o afacere sanatoasa

Cinci tineri ardeleni au pus bazele unei afaceri inedite la Cluj: livreaza cosuri cu fructe la birouri. O metoda simpla si la indemana oricarui manager de a-si motiva angajatii si de a incuraja adoptarea unui stil de viata sanatos.

 

21 mai 2014

Ziua de Cluj: Cosul cu fructe la birou: afacere prospera în Occident, acum si la Cluj

Livrarea de fructe proaspete la birou de catre firme specializate, afacere de succes în Occident, prinde contur si în România. Acest gen de servicii exista înca din 2011 în Bucuresti si Brasov, iar din iunie 2013 si la Cluj-Napoca prin firma Snack Box.